kaatje op reis

Met Bradpitito, Leonardo en Fabricio in Santiago

Chili is weer echt een hele andere ervaring dan Peru. Het lijkt hier veel meer op Europa, maar nog wel duidelijk Zuid Amerika.
Gaaf om Andre op te zoeken, te zien wat hij hier heeft opgebouwd. Super grappig om te merken dat hij echt voor Brad Pitt wordt aangezien (of Leonardo diCaprio van de zijkant of Fabricio (een of andere braziliaanse danser))en niet alleen door vrouwen, maar ook door mannen. Hij heeft dus niet te klagen over de aandacht hier :). Jammer genoeg heeft hij z’n vriendinnetje goed verborgen gehouden en die ga ik helaas dus ook niet ontmoeten.
Blijft trouwens super handig om een buitenlander hier te zijn, wachttijd bij een restaurant werd ingekort van een half uur naar een minuut, verder vrienden gemaakt met de plaatselijk comedian (of voor schut gezet, mm daar nog niet helemaal over uit).

Het vriendinnetje van dre was wel een beetje jaloers, in zuid amerika zijn vriendschappen tussen mannen en vrouwen minder gebruikelijk. Ik heb een aantal keer aan mijn collegas moeten uitleggen dat ik gewoon een vriend ging opzoeken, waar niks mis mee was, maar gewoon een vriend. Andre heeft hier precies hetzelfde meegemaakt, moeten uitleggen dat er echt niks was, ze zich geen zorgen hoefde te maken etc.

Iets anders, in de stad hangt echt een dikke laag smog en om andre maar even te quoten, je kan nog maar beter roken, dan heb je tenminste een filter :).

Daarvoor in Peru nog naar oude Inca ruines geweest, aantal musea etc.. nog genoeg te doen hier dus.
Verder heeft Andre inmiddels z’n ticket naar Peru gekocht dus we zien elkaar over minder dan een week weer :)…

Nos vemos!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 kaatje op reis

Thema door Anders Norén